Trend

Kiesett a melle a netről rendelt ruhából – fotó

A modellen egészen máshogy nézett ki a holmi…
doboz internetes vásárlás csomag

A brit Courtney Henderson a Dressmezee nevű webáruházból rendelt magának egy mélyen dekoltált és a derékrésznél is kivágott partiruhát, amit a szülinapi buliján szeretett volna viselni. A nő 65 angol fontot, vagyis mintegy 26 ezer forintot fizetett a termékért.

Amikor azonban megkapta és felpróbálta a ruhát, jókora csalódás érte, ugyanis rajta távolról sem úgy nézett ki, ahogy a képen szereplő modellen. A mellei konkrétan kiestek a derékkivágáson. A nő a Twitteren számolt be félresikerült vásárlásáról. Több mint 31 ezer lájkot kapott.

A  Dressmezee szóvivője a sajtónak így nyilatkozott: „a szóban forgó ruha az egyik legnépszerűbb termékünk, és számos vásárló boldogan viseli”. Hozzátette, hogy 14 napon belül bárki visszaküldheti a megrendelt terméket, ha az például nem passzol méretben. Courtney Hendersonnak is visszafizetik a ruha árát, sőt, mivel ekkora nyilvánosságot kapott a sztorija, ezért 25 százalékos kedvezményt is felajánlanak neki, melyet a következő vásárlásakor használhat fel.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top