Trend

Elhunyt az egykori Bond-lány

Két James Bond filmben is láthattuk a szerb színésznőt.

A James Bond filmek hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy április 6-án, 87 éves korában elhunyt egy újabb egykori Bond-lány, Nadja Regin.

A szerb színésznő két 007-es moziban is szerepelt: az 1963-as Oroszországból szeretettel című részben Kerim Bey szeretőjét alakította, míg az 1964-es Goldfingerben Bonitát, a táncosnőt. 

Nadja Regin (Getty Images)

Regin számos más filmben is feltűnt még, később pedig az írásnak szentelte életét, teljes nevén, Nadja Podereginként publikált. 

A színésznő egy nyilatkozatában elárulta, sokáig nem volt biztos abban, hogy Bond-lánynak nevezheti-e magát, mivel a szerepei kisebbek voltak. Ám amikor II. Erzsébet is Bond-lány lett a 2012-es londoni olimpia nyitóünnepségén bemutatott rövidfilmben, meggondolta magát.

„A királynőnek is kis szerepe volt Bond-lányként. Gondoltam, ha ez elég jó Őfelsége számára, akkor nekem sem kell zavarban lennem” – fogalmazott.

 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top