Trend

A sztárok is hibázhatnak: a legrosszabbul sikerült vörös szőnyeges frizurák

A sztárokról hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy még a mellékhelyiségre is tökéletes külsővel mennek, pedig nekik is lehet rossz napjuk vagy nem túl jól sikerült választásuk akár ruháról, akár frizuráról van szó. Mutatjuk azokat a fotókat, amiket valószínűleg nem tesznek majd be a portfólióba.

De ne legyünk rosszindulatúak, lehet, hogy csak a korábban megszokott hajszíntől vagy a hajstílustól eltérő viseletet nem toleráljuk, ha egy hírességről van szó. A szokatlant inkább csak egy-egy filmszerepben tudjuk értékelni, ha egy karakter kedvéért valaki nagyon kifordul önmagából, akár a felismerhetetlenségig. A filmbemutatókon, a vörös szőnyeges bevonulásokon viszont, feltételezzük, mindenki a legjobb formáját szeretné adni. Ehhez képest nézzük meg, mi „sikerült”.

Szegény fodrászok

Érdekes lehet az is, hogy mi történik azokkal a fodrászokkal, akik ezeket a kellemetlenül elrontott hajkoronákat megálmodják, majd teljesen elégedetten engedik útjára a világsztárt, minden kételyét eloszlatva a frizuráját illetően. Vajon mennyien keresik fel majd ezek után, hogy nekik is mindenképpen ő varázsoljon csodálatos külsőt?

Hollywoodi celebek szörnyű frizurákkal

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top