A sztárok is hibázhatnak: a legrosszabbul sikerült vörös szőnyeges frizurák

nlc | 2019. Május 01.
A sztárokról hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy még a mellékhelyiségre is tökéletes külsővel mennek, pedig nekik is lehet rossz napjuk vagy nem túl jól sikerült választásuk akár ruháról, akár frizuráról van szó. Mutatjuk azokat a fotókat, amiket valószínűleg nem tesznek majd be a portfólióba.

De ne legyünk rosszindulatúak, lehet, hogy csak a korábban megszokott hajszíntől vagy a hajstílustól eltérő viseletet nem toleráljuk, ha egy hírességről van szó. A szokatlant inkább csak egy-egy filmszerepben tudjuk értékelni, ha egy karakter kedvéért valaki nagyon kifordul önmagából, akár a felismerhetetlenségig. A filmbemutatókon, a vörös szőnyeges bevonulásokon viszont, feltételezzük, mindenki a legjobb formáját szeretné adni. Ehhez képest nézzük meg, mi „sikerült”.

Szegény fodrászok

Érdekes lehet az is, hogy mi történik azokkal a fodrászokkal, akik ezeket a kellemetlenül elrontott hajkoronákat megálmodják, majd teljesen elégedetten engedik útjára a világsztárt, minden kételyét eloszlatva a frizuráját illetően. Vajon mennyien keresik fel majd ezek után, hogy nekik is mindenképpen ő varázsoljon csodálatos külsőt?

Hollywoodi celebek szörnyű frizurákkal

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Exit mobile version