Trend

Szétszedte a net a nőt, mert ezt a ruhát vette fel egy esküvőre

A bökkenő az, hogy nem az ő menyegzője volt.

Az esküvői etikett igencsak népszerű téma, mindenki ért hozzá, mindenkinek van elképzelése arról, hogy milyennek kellene lennie egy esküvőnek, milyen legyen a menü vagy éppen a vendégek ruházata. Ez utóbbira például biztosan vonatkozik az a szabály, hogy ne legyen fehér.

Az Atlanti-óceán másik oldalán annyira népszerű ez a téma, hogy egész esküvőszidó Facebook-csoportok is vannak több tízezer taggal, akik jobbára egyetlen céllal járnak a csoportba: esküvői bakikon röhögni. Ez lett a sorsa annak a nőnek is, aki erről a pazar ruháról posztolt, amit esküvőn szeretett volna viselni. A gond csak az, hogy nem a saját esküvőjén.

Fotó: Facebook.

A fehér, mélyen dekoltált, csipkével áttört, hosszú ruha egyébként tökéletes menyasszonyi ruha lehetne, de a kommentelők mind egyetértettek abban, hogy másvalaki esküvőjére nagyon illetlen dolog a menyasszony szépségével vetekedni akaró ruhát viselni.

(Daily Mail)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top