Trend

Divatdiktátor lett a négyéves Sarolta hercegnő

Lassan elfogy a fotózásánál viselt ruhája a gyártónál. A brit anyák nem sajnálják a 26 ezer forintnyi fontot a kis textilre.

Még tegnap tett közzé friss, szülinapi fotókat a cambridge-i hercegi pár kislányáról, a négyéves Sarolta hercegnőről az Instagramon.

Nem kellett sokat várni arra, hogy a brit anyák elkapkodják a 70 fontos, azaz közel 26 ezer forintos Lily Rose nyári gyerekruhácskát. A darabot gyártó Trotters gyermekruházati cég alapítója, Sophie Mirman a Daily Mailnek elmondta, pár óra alatt elfogytak az online webshopjukon elérhető darabok, raktáron is már kevés maradt, de újra nekiálltak a gyártásnak. A kis családi cég ugyanis nem volt felkészülve ekkora rohamra.

(Trotters)

Pedig nem ez az első eset, hogy Sarolta hercegnő divatot teremt. Kétévesen egy sárga kardigánban pózolt, az szintén azonnal kifogyott a gyártó John Lewis raktárából, így hamisítványok lepték el az Ebayt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top