nlc.hu
Trend

Katalin hercegné cipőbalesete

Katalin arról beszélt, hogy Sarolta pont úgy táncol, mint a néhai nagyanyja

A hercegné textilgyárakat látogatott a héten. Mielőtt azonban elárulta, hogy mit szeretnek csinálni a gyerekei a szabadidejükben, meg kellett birkózni a cipőjével, ami leesett a lábáról.

Katalin hercegné egy textilgyárat látogatott meg Leedsben kedden. Az eseményen a háromgyerekes anya elárulta, hogy apai ágú felmenői, a William Lupton & Co gyapjúgyártó és -kereskedő tulajdonosai voltak egészen 1958-ig, amikor is eladták azt. Éppen ezért sokat tud erről az üzletágról. 

A gyár termékeiből egyébként több anyagot is felhasználták II. Erzsébet és III. Károly koronázásán. Katalin ellátogatott arra a részlegre is, ahol a Buckingham-palota katonai egyenruháihoz festik a szövetet. “A hercegnét nagyon érdekelték a különböző folyamatok. Lelkesen és felkészülten érkezett hozzánk, leginkább a gárdisták uniformisai foglalkoztatták. Büszkék vagyunk arra, hogy mi is az udvar beszállítói vagyunk” – mondta Zeb Akhtar, aki a gyár takács részlegének vezetője.

Vilmos herceg neje egy olívazöld Burberry nadrágkosztümöt viselt a körútján, ami stílusszakértők szerint egy komoly üzletasszony benyomását keltette. Egyszer egyébként kisebb ruhabalesete is volt, amikor a cipője beleakadt a nadrágba, és leesett a lábáról.  

Délután a hercegné már Lancesterben volt, ahol egy textilnyomtatással foglalkozó vállalkozást látogatott meg. Itt a cég legidősebb alkalmazottjának, Peter Ellistonnak az unokája fogadta őt egy csokorral. A hétéves Emily Katalin kérdésére elmondta, hogy táncolni és rajzolni szeret a legjobban, mire a hercegné azt válaszolta, hogy az ő lánya, Sarolta is imád táncolni, leginkább balettozni, akárcsak a néhai  nagyanyja Diana.

Katalin hercegné cipője leesik
Megnézem
Összes kép (4)

A walesi gyerekek és a hobbi

Vilmos herceg egy korábbi eseményen, a BAFTA londoni központjában beszélt arról, hogy legidősebb fia, György herceg imádja a videójátékokat.

Ami a filmeket illeti, Sarolta kedvence a Paddington, az Encanto (ebből rendszeresen énekel is dalokat a családjának) és a Toy Story. György nagy Oroszlánkirály és Coco rajongó. Lajos herceg pedig imádja a Pókembert. A walesi herceg és neje szigorú szabályokat hozott arra vonatkozóan, hogy mennyi időt tölthetnek a gyerekeik a képernyő előtt. 

Persze a walesi gyerekek sportolnak is. György rajong a fociért, húga Sarolta pedig, a tornát és a gimnasztikát kedveli.  Szeptember elején Vilmos és Katalin sógoruk. Mike Tindall Poscast adásának vendégei voltak. Ebben a hercegné arról beszélt, mennyire örül, hogy Sarolta ma már több sportág közül választhat az iskolában. “Amikor én voltam gyerek, még nem volt focicsapat lányoknak, és nem is rögbiztünk az iskolában. Most sokkal több lehetősége van Saroltának, és a többi fiatal lánynak, hogy különböző csapatsportokat kipróbáljanak. Ezt szuper változásnak tartom”- mondta.

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő

Katalin hercegné és Sarolta hercegnő (fotó: Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top