Trend

Megköszönte a modell, hogy nem retusálták ki az anyajegyét

Előfordult, hogy az anyajegye miatt nem kapott meg egy munkát, a legutóbbi fotózásán azonban meghagyták olyannak, amilyen.

Muriel Villera kolumbiai modell felsőtestének jobb oldalán, illetve a combján  hatalmas anyajegy található. Bár ettől nem kevésbé csinos, mégis előfordult, hogy éppen emiatt nem kapott meg egy munkát, illetve hogy a róla készült fotókon utólag kiretusálták a sötét foltot.

Muriel Villera (Instagram)

A 28 éves modell nemrégiben a PrettyLittleThing-nek dolgozott, ők viszont nem retusálták ki az anyajegyét. Villera az Instagram-oldalán mondott nekik köszönetet ezért.

„Az egész fotózás egy álom volt, de a tény, hogy nem retusálták ki az anyajegyemet egyik fotón sem, az egészet 10000000-szor hihetetlenebbé teszi. Fogadd el magad teljesen! Varázslatos, ha megteszed. Köszönöm” – írta.

A modell elárulta azt is, sok időbe telt, míg megtanulta szeretni a testét az anyajeggyel együtt, ugyanis a divatiparban az olyan volt számára, akár egy átok. Az ügynökei is rendszeresen kérték, hogy fedje el sminkkel, vagy kenegesse világosító krémekkel.

„Az olyan márkákkal való munka, mint a PLT, reményt ad nekem a modellkedéssel és az iparágban dolgozók mentális egészségével kapcsolatban.”

A divatmárka egyébként korábban már bejelentette, hogy felhagynak a modellek anyajegyeinek, sebhelyeinek, narancsbőrének retusálásával. Úgy tűnik, tartották is ehhez magukat. Még több ilyet!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top