Trend

Túl kicsi hasa miatt támadják a várandós modellt

Kritikusai szerint a fiatal modell éhezteti a babáját.

Belle Lucia ausztrál modell és influencer első gyermekével várandós, az ötödik hónapban jár. Az örömhírt követőivel is megosztotta az Instagramon, amire persze rengeteg gratulációt kapott, de megtalálták a trollok is.

Utóbbiak szerint a 22 éves kismama pocakja nem elég nagy, ő pedig egyébként is túl vékony. Megvádolták azzal is, hogy valójában nem is várandós, csak kitalálta az egészet.

Belle Lucia öt hónapos terhes (Instagram)

„Egy anya azt mondta, rossz példát mutatok más nőknek, mert nem vagyok elég nagy, mások pedig azt, hogy éheztetem a babát, és nem vagyok egészséges” – mesélte Lucia.

A modell azonban visszavágott kritikusainak: „Ez az én testem, és nem tehetek róla, ha nem úgy néz ki, mint más nőké. A testszégyenítés nincs rendben, függetlenül attól, hogy mennyire telt vagy épp sovány az a test.”

Azt szeretné, ha az emberek, mielőtt beszólogatnának valakinek az interneten, előbb feltennék magukban a kérdést: miért?

„Azt tanácsolom, figyelj oda jobban az online megnyilatkozásaidra. Mielőtt valakiből gúnyt űznél, gondolj arra, hogyan éreznéd magad, ha veled, a testvéreddel vagy a legjobb barátoddal csinálnák ugyanezt. Kedvesnek lenni könnyű, és nem kerül semmibe. Nem tudhatod, hogy az emberek milyen nehézségekkel néznek szembe nap mint nap, és ha kedves vagy, az segít jobban szeretni saját magadat is.”

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top