Trend

Nincs kedved hajat mosni? 5 frizura, ami mindent elfed

Hetente egyszer (ha nem többször) biztos mindenkinél előjön a „nincs kedvem hajat mosni”-szindróma, és itt nem csak a gyerekekre gondolunk. Amikor nem akarunk fél órával előbb felkelni, hogy hajat mossunk, és tutira be is szárítsuk. Ilyenkor jól jön egy hajgumi, pár hajcsat, és már kész is a frizura, amelyik mindent elfed.

A legtöbben szeretünk rendezett külsővel utcára lépni, igaz ez a frizuránkra is. Ha úgy érezzük, hogy már ideje lett volna hajat mosni, de sehogy sem tudtunk időt keríteni rá, az az egész napi hangulatunkat elronthatja. Biztosan mindenki látja, hogy zsíros a hajunk. Az ilyen alkalmakra léteznek ideális frizurák, melyekkel igazából nem kell sokat vesződni, mégis elfedik a valóság egy részét.

Hajmosás nélkül is van élet

Persze ha nem tudunk éppen hajat mosni, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen a száraz sampon ilyenkor nagy segítségünkre lehet, mint rapid megoldás, de próbálkozhatunk sima hintőporral is, amit a hajtövekbe masszírozunk, majd a felesleget kifésüljük. 

5 frizura, amely elfed mindent

Ha pedig nincs se hajmosás, se száraz sampon, jöhet a trükközés a frizurával. létezik 5 hajfésülés, amivel szalonképessé tehetjük zsírosodásnak indult hajunkat, magunk és mások számára is.

Copf

Elegendő egy kicsit feltupírozni a hajtöveket és maradhatunk a klasszikus copfnál. A lényeg hogy emeljük a lófarkat minél magasabbra is a fejtetőn is megemelkedik a frizura, amit lakkal fixálhatunk.

Pinterest

undefined

Hajfonás

Szintén szuper megoldás lehet a zsíros hajtövek elfedésére a hajfonás. Kiindulhatunk egész a fejtetőről. Egy jól sikerült hajfonathoz ráadásul nem is jó a frissen mosott, selymes haj, hiszen könnyen kicsúszik.

Pinterest

undefined

Félkonty

Divatos, trendi és szuper praktikus, ha nincs kedved reggel hajat mosni. Csatokkal ügyesen rögzítsük a haj felét, amit előtte kontyba felcsavartunk.

Pinterest

undefined

Kendő

Szuper kiegészítő, és még a kellemetlenül zsíros hajat is elfedi egy színes kendő. Hajpántként, vagy az egész hajunkat befedve is feltehetjük.

Pinterest

undefined

Hajpánt

Érdemes alaposan feltupírozni a homlokunktól egészen a fejtetőn lévő részeket és így tegyük bele a hajpántot, majd lakkal fixáljuk. Mintha csak a ’60-es éveket idéznénk meg.

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top