Trend

Súlyosan megégett a fotózáson a népszerű modell

A 22 éves modell Robyn-Lee Jansen Instagramon osztotta meg történetét.

Robyn-Lee Jansen kanadai modell szabadúszóként dolgozik. Egy elhagyatott raktárba ment fotózásra, ahol tüzes jeleneteket is felvettek vele. A lányt nem tájékoztatták a fotózással járó kockázatokról és veszélyekről.

Robyn-Lee testét ráadásul minden előzetes megbeszélés nélkül paraffinolajjal spriccelték le, a fotózás eszközeként gyújtott tűz pedig ennek hatására súlyosan megégette, a lány teste pillanatok alatt lángokban állt. Mint mondja, nem volt más választása, egy pocsolyába vetette magát, hogy eloltsa a lángokat, ráadásul a fotós és a stáb sem sietett a segítségére.

A baleset következtében a fiatal lány másodfokú égési sérülést szenvedett, lába 25 százaléka égett meg. A csípőjén, a hátán és a jobb karján pedig elsőfokú égési sérülést szenvedett.

Mivel a lábadozás több hónapig is eltart, ezért a munkáit is le kellett mondania Robyn-Lee-nek, aki jogi lépéseket tesz a balesete ügyében.

via

(Nyitó kép: Robyn Lee/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top