Trend

„Több duci csajszit láttam idén rövidnadrágban, mint valaha. Ez szuper!”

Mindenkinek ugyanannyi joga van nyáron rövidnadrágot viselni – hangoztatja a pozitív testkép támogató Insta-sztár.

Jessamyn Stanley jógatanár, a pozitív testkép elkötelezett támogatója, ezúttal a rövidnadrágviselésről posztolt, egy nagyon pontosat, és önmagához híven elég finoman fogalmazott.

„Több duci csajszit láttam rövidnadrágban idén nyáron, mint eddig valaha életemben” – írta a saját rövidnadrágos képe alá.

Nehéz megmutatni magadat azoknak, akik halálosan félnek a pluszkilóktól, és lehet, hogy kigúnyolják azokat, akik nem törődnek a zsírral, és hagyják, hogy a kövér combjaik szellőzzenek a rövidnadrágban. Tudom, hogy nehéz, de egy igazi kibaszott harcos vagy!” – írta a 400 ezres követőtáborának Insta-oldalán

A képhez rengeteg komment érkezett, olyanok is megszólaltak, akik évek óta most először mernek rövidnadrágot viselni. „Felvettem, és kimentem az utcára, vártam a büntetést a kövérségem miatt, hogy megszólnak, de nem történt semmi! Többször fogok rövidnadrágot hordani, sőt felveszek egy spagettipántos topot is!” – írta az egyikük.

Via

Kiemelt kép: mynameisjessamyn / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top