Trend

Összekaptak a celebek egy terhesség után készült fotó miatt

A Mamma Mia!-ból ismert Amanda Seyfried alaposan leszedte a keresztvizet egy ismert influenszerről, mert úgy látja, bikinis képe az „egészségtelen testképet” népszerűsíti.
amanda seyfried

Egymásnak esett az Instagramon Amanda Seyfried, a Mamma Mia! színésznője és Arielle Charnas divatblogger – írja a Yahoo Lifestyle. A vita kiváltó oka egy Charnasról készült fotó volt, amelyen az influenszer nem sokkal a szülése után egy szál bikiniben pózol.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Proud of my body after two kids 💚

Arielle Noa Charnas (@ariellecharnas) által megosztott bejegyzés,

Amanda Seyfried szerint a blogger képével egy „irreális testképet” népszerűsít. A színésznő egy barátnője, Sophie Flack által jegyzett hozzászólásról készült screenshotot is megosztott az oldalán, amelyben Flack azt írja, Charnas rosszul teszi, hogy nem ismeri el: azért sikerült szülés után ilyen gyorsan visszanyernie az alakját, mert „gazdag, és privilegizált helyzetben van”.

Seyfried szerint az influenszer azóta Flackkel együtt letiltotta őt az oldaláról, „pedig nyitottnak kellene lennie arra, hogy párbeszédbe elegyedjen másokkal arról, amit népszerűsít”.  Közben Flack egy saját terhessége után készült fotót is posztolt, hogy nyomatékosítsa a mondanivalóját.

Sokan vannak, akik egyetértenek vele, de többen kritizálták is a Mamma Mia! sztárját kemény megjegyzései miatt. „Ez olyan, mint a középiskolai zaklatás… Hagyd békén a lányt. Ha meg akar osztani egy fotót a karcsú testéről, amire büszke, hadd tegye. Ebből a bejegyzésből süt az irigység” – írta egyikük.

Seyfried megjegyzéseire időközben Charnas is reagált. „Ez az én testem, biztos, hogy nem fogom abbahagyni a fotók megosztását” – írta.

Kiemelt képünk: Amanda Seyfried egy 2019-es New York-i rendezvényen (Fotó: Fotó: Cindy Ord / Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top