Trend

Hihetetlen ruhakölteményeket készít ez az anya-lánya páros

Valószínűleg mindannyian elábrándoztunk a vörös szőnyegen vonuló káprázatos hírességeket nézve, hogy milyen jó lenne akár csak egy kis időre belebújni az általuk viselt csodás ruhakölteményekbe. Csodálkoznál, ha azt mondanánk, hogy nem kell hozzá más, mint papír vagy alufólia?

A tehetséges török anyuka, Alya Chaglar és kislánya, Stefani egy igazi Hamupipőke-mesét keltett életre, amikor a vörös szőnyegen vonuló sztárok csodálatos ruhakölteményeit készítették el házilag – kicsit másképpen.

Legtöbbünk nem engedheti meg magának a több száz ezer vagy akár millió forintos exkluzív, egyedi gyártású, kifutói modelleket, ám ha erről az anya-lánya párosról van szó, az álmok kevesebb mint 30 perc alatt valósággá válhatnak.

Megmutatták, hogy drága kelmék helyett meglepő módon a papír és az alufólia is remek alternatíva lehet, de erről mindenki győződjön meg saját szemével!

(via)

Kiemelt kép: seasunstefunny / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top