nlc.hu
Trend
Hétköznap is hordja menyasszonyi ruháját, hogy ne legyen kidobott pénz

Hétköznap is hordja menyasszonyi ruháját, hogy ne legyen kidobott pénz

Esküvői ruháját általában egyszer veszi fel az ember. Nem úgy, mint Dawn Winfield-Hunt, aki a legkülönbözőbb tevékenységekhez is magára ölti, hogy kellően kihasználja, ha már megvette.

Az 54 éves angol nő és vőlegénye, Steve augusztus elején házasodtak össze. Dawn más menyasszonyokkal ellentétben azonban nem csak a nagy napon viselte esküvői ruháját.

A szóban forgó ruhát egy jótékonysági üzletben vette 300 fontért (110 ezer forint). Még rajta volt az eredeti címkéje, mely szerint eredetileg 1800 fontot (650 ezer forint) kértek érte. Dawn viszont még így is azt gondolta, hogy pénzkidobás csak egyszer hordani egy ilyen drága ruhát.

Készített egy bakancslistát, hogy miket szeretni megtenni menyasszonyi ruhájában, és blogot is kezdett írni kalandjairól. Már több tucat alkalommal viselte a ruhát: kerti partin, bevásárláshoz, főzéshez, takarításhoz, mosáshoz és SUP-ozáshoz is.

„Azt tervezem, hogy rendszeresen viselni fogom a jövő évi első évfordulónkig. Lesz rajta hínár és borfolt is, és valószínűleg többé már nem is lesz fehér, de nem érdekel” – jelentette ki Dawn.

Dawn és Steve egyébként arra is figyeltek esküvőjükön, hogy környezetbarát legyen: nem használtak műanyagot, és kézzel készítették a dekorációt is természetes anyagokból.

„Jól érezheted magad anélkül is, hogy a bolygót rombolnád, és mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy ezt segítsük” – osztotta meg hitvallását a pár.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top