Trend

Aszimmetrikus alsóneművel büntet Kim Kardashian

Kim Kardashian újraéltermezte az alakformáló alsót, de bár ne tette volna!
Kim Kardashian

Kim Kardashian megtalálta a rést az alakformáló alsóneműk amúgy igencsak telített piacán. Új fehérneműmárkája, a SKIMS égisze alatt piacra dobta az alábbi terméket, mely pontosan az, aminek látszik: egy aszimmetrikus szárú leszorító sort.

És hogy mi értelme van ennek a holminak? Nos, combtőig sliccelt szoknyákat, ruhákat lehet hordani vele, úgy, hogy azokból nem látszik ki a szára.  

A termék 42 dollárba, vagyis nagyjából 12 ezer forintba kerül és már XXS-es mérettől elérhető. Az persze jó kérdés, hogy akinek ez a mérete, annak van-e bármi szüksége leszorító alsóra. 

A poszthoz érkezett kommentek alapján egyébként a potenciális vásárlók többsége nincs különösebben elragadtatva a cucctól. Többen megjegyezték, hogy ha valakinek épp ilyen jellegű alsóneműre lenne szüksége, megoldhatja maga is, például úgy, hogy egyszerűen feltűri vagy levágja egy hagyományos leszorító sort szárát. 

Szintén több kommentelő felvetette, hogy nem fognak-e látványosan különbözni a combok, ha az egyiken alakformáló alsó van, míg a másik oldalon nincs. 

„Hülyén nézne ki rajtam, de Kimen jól mutat” – vonta le a végső tanulságot egy kommentelő.

(Nyitókép: gotpap/Bauer-Griffin/GC Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top