Trend

Két hónappal később kapta vissza elvesztett gyűrűjét a golfozó

Ezek után gyűrűben golfozik majd, nehogy megint elhagyja a fontos ékszert.

A New York állambeli Patti Teeple még júliusban vesztette el eljegyzési gyűrűjét, mikor golfozni ment. Az ékszert kocsija kalaptartójára tette, ám a meccs után már nem találta ott.

A gyűrűt egy pár, Frank és Linda Urso találta meg a golfklub parkolójában. Az ékszert elvitték megmutatni barátjukhoz, Tom Kelleherhez, aki egyébként egy helyi ékszerüzlet tulajdonosa. Az ékszerész megerősítette, hogy igazán értékes darabról van szó.

A pár nem tudott kapcsolatba lépni senkivel, aki ismerhette a gyűrű tulajdonosát, így végül magukkal vitték Dél-Karolinába.

Teeple körülbelül egy hónappal a gyűrű elvesztése után kapcsolatba lépett Kelleher üzletével, hogy érdeklődjön, jelezte-e valaki a tárgy megtalálását, és az ékszerész emlékezett a gyűrűre, amelyet barátai mutattak neki.

A pár betette a gyűrűt a levélbe, és így az visszakerült a golfozóhoz.

„Most meg kell tanulnom, hogyan kell gyűrűben golfozni, mert többé már nem veszem le” – mondta a nő immár megkönnyebbülve.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top