Trend

93 évesen kezdett modellkedni a nagyi

Most 96 éves, ő Ázsia legidősebb divatmodellje.

A 96 éves Alice Pang jelenleg ázsia legidősebb és korosztályának egyik legfoglalkoztatottabb divatmodellje. A hongkongi nagymama mindig is szeretett öltözködni, de sosem gondolt arra, hogy modell legyen.

Három évvel ezelőtt azonban az unokája látott egy hirdetést, melyben 65 év feletti modelleket kerestek, és beküldte nagymamája képeit. Őt választották ki a fotózásra. Bár akkoriban Pang még semmit nem tudott a modellkedésről, vállalta a kihívást.

Az azóta eltelt években olyan márkáknak dolgozott, mint például a Gucci, az Ellery vagy a Valentino.

Alice Pang

Alice Pang (Youtube)

Az asszony nem diétázik és még edzeni sem szokott, egyszerűen a jó géneknek tulajdonítja előnyös és korához viszonyítva kifejezetten fiatalos külsejét.

Bár a legtöbben elismeréssel szemlélik, hogy ennyi idősen ilyen aktív életet él, és volt bátorsága új karrierbe kezdeni, akadnak kritikusai is, akik szerint a korának megfelelően kellene öltözködnie és viselkednie. Ő azonban nem foglalkozik a negatív véleményekkel, azt mondja, csak a személyes boldogsága az, ami számít.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top