Trend

Kate Middleton újra terhes? Vannak jelek

Aki nagyon jól ismeri Katalin hercegné szokásait, gyanakodhat.

Noha Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyereke, Lajos csak tavaly született, hallani olyan sejtéseket, hogy Kate Middleton újra várandós. Leginkább a „királyi család szakértője”, a spanyol Aranzazu Santos López terjeszti ezt a teóriát, méghozzá a hercegné szokásaira alapozva.

Mint egy spanyol tévécsatornán elmondta, Middleton minden alkalommal megváltoztatta a frizuráját, mielőtt bejelentette volna a terhességét. És mi történt most? A korábbinál sokkal világosabbra festette a haját a fotók alapján, amelyek Charlotte hercegnő első iskolai napján készültek róla.

Katalin hercegné (Fotó: GettyImages)

Ráadásul tudni lehet, hogy a hercegné súlyos reggeli rosszullétekre panaszkodott mindhárom terhességénél, emiatt nagyon fáradt is volt. Most pedig látni lehet, hogy a következő hetekben biztosan nem vállal nyilvános szereplést, amiből megint csak a terhesség korai, nehéz szakaszára lehet következtetni.

Mindez persze csak találgatás, a lényeg, hogy érdemes résen lenni!

(Express)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top