Trend

Ez a magassarkú a világ legdrágább cipője

Átszámolva 6 milliárd forintot ér.

Egy olasz tervező, Antonio Vietri álmodta meg a világ legdrágább cipőjét, melynek különlegessége, hogy 30 karátnyi gyémánt díszíti, magas sarkát pedig a világ egyik legmagasabb épületéről, a Burdzs Kalifáról mintázták. De itt még nincs vége: egy 1576-ban Argentínában felfedezett meteor egy darabját is beleépítették a luxuscipőbe – derül ki a TV2 Tények riportjából.

„Műalkotás, lehet rá mondani, hogy szép, árilag elmebeteg” – mondta Polgár Tünde, a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki azt is elárulta, hogy rajong a szép lábbeliékért, de egyetlen darabért sem fizetne ennyit.

Hasonlóan vélekedik a kérdésről Vokság Virág is, aki szerint még a milliós cipő is túlzás, nemhogy a milliárdokba kerülő darabok, és mint mondta, ha megtehetné akkor sem költene ennyit egy pár lábbelire.

„A designer darabok elég drágák, tehát ha azt mondom, hogy egy táska kezdődik ötszázezertől csilliárdig, addig egy fast fashion utánzat akár húszezertől százezer forintig terjed, és nagyon hasonló, és ha valaki ízlésének megfelel, és nincs a pénztárcájában ennyi pénz, akkor könnyen be tud szerezni magának egy hasonló terméket” – mondta Piros Erika stylist.

(via)

Kiemelt kép: Instagram/Arabian Business

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top