Trend

Hétlépcsős titok egy sminkmestertől, így leszel üde és fiatalos

A ráncokat és egyéb elváltozásokat így lehet könnyen eltüntetni.

Nincs olyan nő, aki ne szeretne vonzó és fiatal maradni. Mázli, az Illúzió Caféblog bloggere szerint a ráncok és egyéb elváltozások egyáltalán nem jelentik azt, hogy a szépség a múlté.

Ehhez egy profi sminkes munkáját és tanácsait hozta el nektek.

Les Ornements de Chanel sminkkollekció

Les Ornements de Chanel sminkkollekció

1. Ha érett a bőröd: Válassz fényvisszaverő alapozót, optikai és ténylegesen ápoló hatóanyagokkal telítettet, mert az a jó hír, hogy még a mimikai ráncokban is könnyedén elkenhető, 12 órán keresztül tökéletes fedést biztosít és természetes látványt nyújt.

2. A púder három okból is elengedhetetlen. Először is, megszünteti az alapozó tapadósságát, száraz, sima felületet ad, melyre felteheted az arcpírt. Ha közvetlenül az alapozóra vinnéd fel, kiváltképp meleg vagy páradús időben, folyna, vagy túlzottan megtapadna, és nem lehetne szépen eldolgozni. Másodszor: a púder egész nap frissen tartja az alapozót. Ahogyan az alapozót, a dekoltázsodra is használhatod. Akkor tartós, és hosszú órákra akkor köti meg az alapozót, ha tömör pamaccsal vagy száraz kozmetikai szivaccsal viszed fel. Mártsd a pamacsot a púderbe, és finom, apró mozdulatokkal nyomkodd rá az arcodra.

3. A szép és pontos alakú szemöldök rendkívül fontos, mert ez adja az arcnak a jól ápolt megjelenést. Egy szépen ívelt szemöldök – megfelelő színben – vizuálisan megnyitja a szemet, a tekintetet, és ez lényegesen fiatalít optikailag is. Próbáld meg elkerülni a telített fekete és szürke színeket,előnyösebb a meleg és a hideg-meleg árnyalatú szemöldökceruza, mert lényegesen fiatalosabb megjelenést kölcsönöz.

A további tippek és a teljes smink ide kattintva, az Illúzió Caféblogon látható!

(Kiemelt kép: illusztráció)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top