Trend

Megalázták a menyasszonyt olcsó esküvői ruhája miatt

Az ismert svéd ruhamulti nemrég pont azért dobott piacra 56 és 200 font közti áron kapható esküvői ruhákat, hogy segítsen valamennyire lefaragni az esküvői költségeket. Az egyik leendő menyasszony nagyon megörült ennek, ám „barátainak” egyáltalán nem tetszett a ruhaválasztása.

Egy leendő brit menyasszony az egyik netes fórumon számolt be arról, hogy akárcsak a legtöbb esküvőre készülő nő, eleinte ő is a menő szalonok kínálatából kezdett válogatni. Így a nyakába vette a kisebb-nagyobb üzleteket, de igazi hidegzuhanyként érte, hogy mennyire drágák a menyasszonyi ruhák, és milyen időigényes megtalálni a megfelelő darabot.

Végül az online üzletek kínálatát nézegetve a H&M-ben talált megfizethető ruhát, ami tetszett neki, és miután megérkezett, kiderül, hogy remekül áll neki. Öröme azonban szertefoszlott, miután a „barátai” elkezdték szekálni, bántani a ruha miatt. Például a szemére vetették, hogy miért nem a „megfelelő” boltba ment ruháért.

A nő ezek után az oldal felhasználóihoz fordult tanácsért, most mit csináljon? Tartsa meg a ruhát, vagy valóban áldozva rá, inkább vegyen egy másikat? Ezek után szerencsére rengeteg támogató, bátorító kommentet kapott.

Valaki például ezt írta: A ruha gyönyörű, te pedig fantasztikusan festesz benne, ne foglalkozz azokkal, akik a ruha miatt beszólnak neked.” Más a leendő esküvőhöz gratulált, és szurkol, hogy remekül sikerüljön a nagy nap. De olyan is volt, aki azt gyanította, hogy azok a bizonyos barátok valójában csak féltékenységből szólnak be: miközben a történet hőse férjhez megy, ők viszont nem. Olyan hozzászólás is előfordult, hogy az esküvőt és a házasság boldogságát nem pénzben mérik, a lényeg, hogy jól érezze magát a nagy napon a ruhában, és legyen nagyon boldog.

Képünk illusztráció, forrás: H&M

Via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top