Trend

A tavasz 5 legdivatosabb hajszíne

Új évszak, új hajszínek! 2020 tavaszán ez az öt a legtrendibb.
hajfestés hajfesték paletta

Homokkő szőke

A szőke egyik legtrendibb változata idén tavasszal a homokkő, mely a hűvös szőkét kombinálja melegebb, mélyebb, árnyalatokkal. Hasonló fénye van, mint a platinaszőkének, ám puhább és sokoldalúbb annál, hiszen több tónust egyesít, jobban alkalmazkodva a hajtövek természetes árnyalatához és a bőrszínhez is. 

Üvegszőke 

Az üvegszőke egy kimondottan natúr hatású, akár világosbarnába hajló szőke, melyet trükkösen úgy festenek meg, hogy azáltal az egész hajkorona üvegszerű fényt kap. 

Twilighting

Az úgynevezett twilighting technika gyakorlatilag a babylights és az ombre kombinációja. A sötét hajba vékony, de határozott, fénycsíkokként elővillanó világosabb tincseket festenek. Ha természetes vagy annak tűnő barna hajad van és azt szeretnéd frissíteni, különösebben drasztikus váltás nélkül, ezt a hajfestést neked találták ki.

Cabernet vörös

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Who’s looking for Valentine’s Day hair inspiration?! Here it is!

@ tiarashairsalon által megosztott bejegyzés,

Ha a vörös palettáról választanál új hajszínt, a cabernet vörösnél 2020 tavaszán nem találsz divatosabbat. A telt, meleg vörös árnyalat egybefüggő hajszínként, de balayage melír formájában is menő.

Kétszínű

A kétezres évek elején többek között Christina Aguilera hordott ilyet, 2020-ra pedig Dua Lipának köszönhetően tért vissza a kétszínű, vagyis a felső felén szőke, az alsó felén sötét haj. Ha valami extrémebb hajfestésben gondolkozol, csináltass ilyet!

(Nyitókép: Getty Images)

Ez is érdekelhet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top