Trend

Ettől marad tartós a festett hajszíned

Jennifer Aniston fodrászának tanácsai...

Michael Canalé amerikai sztárfodrász, aki többek között Jennifer Aniston hajszínéért is felelős, a Good Housekeeping magazinban adott tanácsokat a festett haj ápolásával kapcsolatban.

„A legnagyobb hiba, amit látom, hogy elkövetnek, hogy rossz sampont és hajkondícionálót használnak” – magyarázta. A szakember azt javasolja, hogy használjunk festett hajra kifejlesztett sampont és balzsamot. Hajfestés után viszont mindig várjunk néhány napot az első hajmosásig.

Jennifer Aniston (Getty Images)

A samponnal inkább csak a fejbőrt és a hajtöveket dölrzsöljük át, a haj középső és alsó részét ne! A kondicionálót viszont csak az alsó részen használjuk!

Mosás után a legjobb, ha hagyjuk magától megszáradni a hajunkat ahelyett, hogy hajszárítót használnánk. Hajvasalás, hajsütés előtt pedig soha ne feledkezzünk meg a hővédő folyadék használatáról.

A fodrász azt ajánlja továbbá, hogy ruházzunk be egy jó minőségű szárazsamponra, így elkerüljük a túl gyakori hajmosást.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top