Trend

Iszonyú kínos az üres polcok előtt „kikerázva” pózoló influenszer

Skye Wheatley, az ausztrál influenszer anyuka megkapta a magáét, miután jó ötletnek gondolta, hogy kisfiával összeöltözve, talpig sminkben pózoljanak a koronavírus miatt teljes mértékben kiürült polcok előtt egy bevásárló központban.
Inkább ne pózolj üres polcok előtt!

A koronavírus-járvány tombolása közben nagyon úgy tűnik, vannak, akiket egyáltalán nem lehet kizökkenteni, így nem is érzik, hogy a vészhelyzet közepette minek van és minek nincs helye a nap alatt. Közéjük tartozik a hivatásos koronázatlan pózoló királynők egyike, Skye Wheatley, aki azzal került be a köztudatba, hogy korábban szerepelt a Big Brother című valóságshow helyi kiadásában.

Az ausztrál celeb legutóbbi alakítása viszont elképesztően kicsapta a biztosítékot hazájában, miután azzal próbálta népszerűsíteni saját Instagram-csatornáját, hogy az egyik helyi szupermarket teljesen lefosztott, üres polcai előtt pózolt, ráadásául kisfia társaságában. Mindezt a koronavírus okozta súlyos válsághelyzet és a járvány tombolása kellős közepén, amelybe világszerte emberek halnak bele, emberek tömegével veszítik el a munkájukat stb.

Nem is kellett több ezek után, az internetezők közül rengetegen rászálltak az influenszerre, és ízléstelennek, faragatlannak nevezték az áruházból feltöltött képekért, és próbálták elmagyarázni neki, hogy ez most nagyon nem a menőzés ideje, amikor megmutatjuk a világnak, hogy mi vagyunk a legnagyobb királyok. Reméljük, az influenszer tanul a leckéből, és hallgat a kommentelőkre, és ő is inkább otthon marad a kisfiával, és a felesleges fotózkodás helyett példát mutat, inkább felelős magatartásra, például kézmosásra és házi karanténra szólítja fel a követőit.

(via)

Ellenpéldának jóval értelmesebb és előremutatóbb reakciók a koronavírusra az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top