Trend

Védőfelszereléseket gyárt a H&M a kórházak számára

A H&M-csoport is a koronavírus-járvány elleni küzdelem szolgálatába állította kapacitásait.

A H&M-csoport is csatlakozott azoknak a cégeknek a csoportjához, amelyek erőforrásaikat és gyártókapacitásukat felhasználva segítenek a koronavírus-világjárvány leküzdésében és megállításában: védőfelszerelések gyártásába kezdett a kórházak és egészségügyi dolgozók számára.
 
A H&M-csoport felhasználja az ellátási láncának a kapacitását, beleértve a széles körű beszerzési műveleteit és logisztikai képességét is annak érdekében, hogy minél hamarabb elkezdhessék szállítani a szükséges felszerelést. Az ellátási láncuk és partnereik világszerte együttesen támogatják ezeket a kezdeti intézkedéseket, hogy együtt segíteni tudják az országokat és a közösségeket világszerte.

H&M logó

(Fotó: Sergei Mikhailichenko/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

A H&M-Csoport vezérigazgatója, Helena Helmersson egyeztetett az EU-val, hogy megértse, mik a legnagyobb szükségletek ebben a helyzetben, illetve hogy felajánlja a vállalat azonnali segítségét. A H&M-csoport azonnal elkezdte az személyi védőfelszerelések gyártásának előkészítését az egészségügyi dolgozók és a kórházak számára.
 
„A jelenleg zajló koronavírus-járvány drámai hatással van mindannyiunkra – mondta Anna Gedda, a H&M-csoport fenntarthatóságért felelős vezetője –, és sok más szervezet mellett a H&M-csoport is megpróbál megtenni minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy segítsen ebben a rendkívüli helyzetben. A most bejelentett az első lépés részünkről a vírus elleni küzdelemben. Mindannyian együtt vagyunk ebben a helyzetben, így mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy együttes erővel próbáljuk megoldani a problémát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top