Trend

Közvetlen közelről a sztárok arca sem tökéletes

Tág pórusok, mitesszerek, szarkalábak a világ legismertebb arcain...

Katalin hercegné

Katalin hercegné (Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images)

Katalin hercegné (Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images)

Katalin hercegnét támadták már azért is, amiért nem botoxoltat és azért is, mert egy plasztikai sebész állítása szerint megtette. Ami biztos, a 38 éves hercegné, ha visel is alapozót, csak egészen minimálisat. Az arcbőre szemmel láthatólag egészséges, üde, bőrhibáktől mentes. Homlokráncai és szarkalábai viszont már vannak, amivel egyébként nincs semmi gond, Katalin a korának megfelelően néz ki.

Kim Kardashian

Kim Kardashian (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Kim Kardashian (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Kim Kardashian rendszerint igencsak réteges vakolatot visel azokon az eseményeken, ahol ilyen és ehhez hasonló, nagy felbontású, közeli fotók készülnek róla. Erős sminkben is látszik azonban, hogy a celeb meglehetősen tág pórusokat nyert a genetikai lottón. Nem csak a gyakori területeken, de még a homlokán is meglehetősen „lyukacsos” a bőre, amit a profi alapozó sem fed el maradéktalanul.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Jennifer Lopez (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Az 50 éves Jennifer Lopez nem csak messzebbről és nem csak agyonretusált képeken, hanem bizony közvetlen közelről is letagadhat jó pár évet. Hogy ez mennyiben köszönhető a genetikának és mennyiben az ügyes szépészeti beavatkozásoknak, azt nem tudhatjuk, a végeredmény azonban nem tűnik valószínűtlenül művinek. 

Taylor Swift

Taylor Swift (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Taylor Swift (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Taylor Swift bőre bizonyos távolságból nézve problémamentes, üde, egészen közelről azonban látszik, hogy bizony neki is vannak mitesszerei és kissé tágabb pórusai. Az énekesnő tavaly töltötte be a 30-at, a szemei és a szája körül egyelőre csak egészen minimális, finom ráncok jelentek meg.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Jennifer Aniston (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Az 51 éves Jennifer Aniston is letagadhat egy bő évtizedet a korából, úgy, hogy közben mégis természetesnek tűnik a megjelenése. Tág pórusokkal ő is küzd és igen, neki is előbukkan olykor egy-két mitesszer az orrán.

Ashley Graham

Ashley Graham (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Ashley Graham (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin-FilmMagic)

Ashley Graham híres arról, hogy vállalja, sőt rendszeresen meg is mutatja a teste tökéletlenségeit. Az arcbőrén viszont e tekintetben nincs sok mutogatni valója. A bőrtónusa egységes, csupán anyajegyekből van talán az átlagosnál valamivel több az arcán, ez azonban inkább jól áll neki, mintsem hogy szépséghiba lenne. 

Melania Trump

Melania Trump

Melania Trump (Fotó: Mark Wilson/Getty Images)

Melania Trump agyonplasztikázott arcán általában minimális természetesség sem fedezhető fel, de ha így, egészen közelről megnézzük, bebizonyosodik, hogy ő sincs teljesen műanyagból. Tág pórusaival például ő sem tud érdemben  mit kezdeni, és bizony a rendszeres botox ellenére is vannak ráncai.

Rihanna

Rihanna

Rihanna (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Rihanna nyilatkozatokban, Insta-posztokban is vállalja, hogy rendszeresen küzd a pattanásokkal. Megfelelő táplálkozással és bőrápolással ma már többnyire képes uralni a problémát, de az aknék maradandó nyomokat is hagytak a homlokán és az orcáin.

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.