Trend

Bizarr, meztelen nyuszi a net új világsztárja

Mr. Bigglesworth senkinek sem kellett, pedig megjelenése ellenére a világ legcukibb állata lett.

Újszülött nyuszikat látott Facebook-falán Cassandra Hall; az ausztrál nő elsőre nem is foglalkozott vele, de aztán egy apró részlet megragadta. Az egyik nyúl ugyanis meztelen volt. A hirdetésben szerepelt, hogy a szőr nélküli nyúl nem eladó, de olyan kíváncsi lett, hogy írt a tenyésztőnek, hogy, ha mást nem, képeket azért még küldhetne. Kapott is, azzal, hogy a nyuszi nem azért nem eladó, mert a hirdető ragaszkodik hozzá, hanem azért, mert azt gondolta, úgysem kell senkinek, többet is el kellett már altatnia. Megüzente hát, hogy ha kell, Cassandra viheti ingyen.

View this post on Instagram

Turn sound on! Mr Bigglesworth has developed the taste for banana now. He never liked banana before until Miss Christmas Bun started eating it. Now he loves banana more than Apple. He is so funny🤣 . Note: We only give him banana on special occasions as he mainly eats hay and leafy green veggies. . Mr Bigglesworth has a rare hairless genetic condition, but we love him the way he is, please no negative comments. . #mrbigglesworth #houserabbit #rexrabbit #rabbit #bunny #hairlessrabbit #bunstagram #bunniesofinstagram #rabbitlove #rabbitunited #bunnyinaustralia #bunniesoftheworld #cuterabbit #bunnylove #lapin #kanin #kaninchen #hase #australia #fabbunnies #ilovemybunnies #うさぎ #ウサギ #토끼 #cinnamonbun #instagram #weeklyfluff #mrbigglesworthrabbit .

A post shared by Mr Bigglesworth & Friends (@mrbigglesworthrabbit) on

El is vitte, gondoskodott is róla, a furcsa kis lényt végül elnevezte az Austin Powers-filmek után Mr. Bigglesworthnek. A nyúl látszólag jól volt, csak az nem derült ki, miért szőrtelen. Azt hinné az ember, az internet tudása végtelen, de nem: Cassandra semmilyen információt nem talált erről. Szerencsére a róla szóló Instagram-oldalnak hatalmas sikere lett és egy héten belül megkeresték őt azok a gazdik és tenyésztők, akiknek hasonló nyuszijuk van. Így sem volt egyszerű azonban információt szerezni, ahány gazda ugyanis, annyiféle tapasztalat. Annyi kiderült, hogy ez egy különleges génhibának köszönhető, nem bőr- vagy egyéb betegségről van szó. Az ilyen nyulak általában nem élnek egy hónapnál tovább, de Bigglesworth szépen növekedett és látszólag jól volt.

Azóta is így van, legfeljebb egy-két dologra külön figyelni kell. Ki inkább nem engedik (már csak az Ausztráliában az állatokra veszélyes kórokozókat terjesztő moszkitók miatt sem), érzékenyebb a sérülésre és karcolásra, ezért általában felöltöztetik, és egy kicsit többet eszik a szokásosnál. Mindenesetre csinytalan és intelligens nyuszi, aki nehezen fogadja el, ha nemet mondanak neki. (Vagy inkább sehogy.) 

View this post on Instagram

The “Toast Bandit” was at it again. 🤣. I’m so busy getting Josh ready for school that I forget that we have a sneaky toast bandit in the house. . Toast will make rabbits sick. They should only eat hay, green leafy vegetables and an occasional treat. . Mr Bigglesworth has a rare hairless genetic condition, but we love him the way he is, please no negative comments. . #mrbigglesworth #houserabbit #rexrabbit #rabbit #bunny #hairlessrabbit #bunstagram #bunniesofinstagram #rabbitlove #rabbitunited #bunnyinaustralia #bunniesoftheworld #cuterabbit #bunnylove #lapin #kanin #kaninchen #hase #australia #fabbunnies #ilovemybunnies #うさぎ #ウサギ #토끼 #netherlanddwarf #cinnamonbun #instagram #weeklyfluff #mrbigglesworthrabbit

A post shared by Mr Bigglesworth & Friends (@mrbigglesworthrabbit) on

Jelenleg több mint 120 ezer Insta-követője van, szóval nem túlzás a cikk címe sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top