Trend

Saját ajkait tölti fel az plasztikafüggő férfi

A cálja, hogy egy nap olyna ajkai legyenek, mint egy gumibabának.
Injekció

A 27 éves Stefan Streubel két évvel ezelőtt kapott rá az ajakfeltöltésre, azóta 5000 eurót, vagyis mintegy 1,7 millió forintot költött ilyen beavatkozásokra.

“A célom, hogy egy nap szupertelt ajkaim legyenek, akár egy gumibabának. Azt szeretném, ha olyan az ajkaim úgy néznének ki, mintha bármikor felrobbanhatnának, de még mindig távol vagyok ettől” – mondta a bevallottan plasztikafüggő férfi.

Bár a szépészeti klinikák most a koronavírus-járvány miatt zárva vannak, ő nem tud lemondani az ajakfeltöltésekről, ezért az internetről rendelt anyagokkal a saját ajkait injekciózza. Bár a barátai és a családja félti a házilag végzett beavatkozásoktól, neki esze ágában sincs leállni.

„Amikor Instagramot böngészem, mindenkinek tökéletes teste van, fotogén, mindenki annyira hibátlan, aztán tükörbe nézek, és azt gondolom: Istenem, ezen is változtatni kell, azon is változtatni kell” – fogalmazott.

Stefan nem érzi magabiztosnak magát, ám mióta belevágott a szépészeti beavatkozásokba, valamennyit nőtt az önbizalma.

(Nyitókép: Getty Images)

Kapcsolódó anyagok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top