nlc.hu
Trend

Egy szerencsétlen baleset következtében váltak le a rettenetes körmök

Kész, nincs tovább: letörtek a világ leghosszabb körmei

Egy szerencsétlen baleset következtében váltak le a rettenetes körmök.

Lee Redmond 1979 óta növesztette a körmeit, még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült velük. Állítólag nap mint nap meleg olívaolajba áztatta és polírozta, hogy a legjobb állapotúak maradjanak. A rekord összhossz 865 centi volt. A nő eleinte kihívásnak tekitette a körömnövesztést, ami egyre nehezebbé vált, miután a körmök csavarodni kezdtek. Most már nem lesz több problémája velük, hiszen egy autóbaleset következtében elveszítette őket – írta meg a 24.hu

Letörtek egy balesetben a világ leghosszabb körmei

Lee Redmond. Fotó: Fred Duval/FilmMagic

Redmond már egy ideje meg akart válni körmeitől, de nem bírta rávenni magát, hiszen egyfajta identitást adtak neki a rettenetes karmok. 

Aztán az élet döntött: Az anyósülésen ült, mikor az autó, amivel utazott, három másikkal ütközött össze, és a Salt Lake City-i Redmond kirepült az autóból. A nő összegyűjtötte a helyszínen az összes körömdarabot, és egy zacskóban eltette magának emlékbe.

Bár biztos nagy a hiány, jelentősen könnyebb lesz így az élet, például el tud menni a repülőgépen a mosdóba, ahová eddig hosszú körmei miatt nem fért be, és a vécézés is könnyedebben megy majd. 

A jelenlegi körömrekorder Ayanna Williams, a houstoni nő körmeinek hossza összesen 576,4 centiméter. Egy szintén világrekorder férfi pedig  összesen 909 centiméter hosszúra növesztette meg a körmeit. Sridhar Chillal végül magától döntött úgy, hogy levágja szörnyű nyúlványait. Olyanok is akadnak, akik kevésbé türelmesek: egy floridai művész például 20 centiméteres műkörmöket épített magának, ezzel pedig megdöntötte a világ leghosszabb műkörmeinek Guinness-rekordját.

Hasonló jellegű cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top