Trend

Roland papucsban, betépve akart menekülni a rendőrök elől, de nem jött össze

Később kiderült, hogy a jogerős büntetését is (egyelőre) ellógó férfinak jogsija sem volt.

Kedden, tehát 2020. június 2-án 11 óra 19 perckor Fóton egy zavartan viselkedő autóvezető tűnt fel a rendőröknek, és úgy döntöttek, igazoltatják. Amikor a jármű sofőrje meglátta az egyenruhásokat, menekülni próbált, de a hatóság emberei sikeresen megállították, ám ekkor a pasas kipattant az autójából, és futni kezdett. Ahogy a police.hu megjegyzi: 

A zsaruknak nem kellett sokáig üldözni az ellenszegülőt, akinek vesztét a lábán lévő műanyag papucs okozta. A lábbeli elszakadt, viselője pedig elesett.

Papucs egy kerítésre aggatva

Ilyen papucsban nehéz futni / Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Később kiderült, hogy a 25 éves férfi azért akart megszökni a rendőrök elől, mert nem kezdte meg börtönbüntetését, sőt: az autót is anélkül vezette, hogy erre engedélye lett volna. Zavart viselkedése miatt az illetőt drogra tesztelték, az eredmény pozitív lett. 

Az engedély nélküli vezetés miatt N. Roland bírságot kapott, bódult állapotban vezetés vétségének gyanúja miatt feljelentést tettek ellene, majd a büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

A flip flop megosztó viselet: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top