Trend

A walesi Amazon dolgozója elveszítette a jegygyűrűjét: ha a te csomagodban van, küldd vissza neki

A walesi Amazon raktárosa arra kéri a cég ügyfeleit, hogy amennyiben épp hozzájuk érkezik meg a jegygyűrűje valamelyik csomagban, legyenek jó fejek és küldjék vissza neki.

A tizennyolc éves Jasmine Paget és vőlegénye, Josh Phillips is az Amazon walesi raktárában dolgoznak, és a lány munkája, hogy összerakja a cég ügyfeleinek küldött csomagokat. Szombaton szintén dolgozott a Swansea környéki raktárban, és gyanúja szerint dobozrakodás során eshetett le az ujjáról és veszett el a jegygyűrűjeírta az esetről a upi.com.

Egy Amazon doboz egy kaliforniai raktárból. Képünk illusztráció (fotó: Smith Collection/Gado/Getty Images)

Egy Amazon doboz egy kaliforniai raktárból. Képünk illusztráció (fotó: Smith Collection/Gado/Getty Images)

Paget elmondta, hogy a főnöke olyan jó fej volt, hogy rövid időre megállította a munkát, ő pedig a munkatársaival kereshette az elveszett gyűrűt az épület padlóján, valamint az ott használt járműveken, de senki sem járt sikerrel. A nő így arra kéri az Amazontól rendelőket, hogy amennyiben a bónusz gyűrű ott lesz az általuk rendelt csomagban, lépjenek vele kapcsolatba a Facebook oldalán, és küldjék vissza neki.

Elveszett gyűrűk és gazdáik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top