Trend

A modell édesanyja azt kérte, egyrészes fürdőruhában pózoljon – nem számolt a cérnatangával

A Sports Illustrated bikini modellje kicselezte anyukáját.
A modell édesanyja azt kérte, egyrészes fürdőruhában pózoljon - nem számolt a cérnatangával

A Sports Illustrated bikini modellje videóban mutatta meg, hogyan tartja be édesanyja szabályát, aki annyit kért tőle, egyrészes fürdőruhában álljon modellt.

Haley Kalil először megmutatta elölről a darabot, ami így is elég merész volt, magasan felvágott és oldalt elég nyitott. Ám, amikor megfordult, akkor lehetett csak látni, hogy hátul szinte nincs semmi, ha csak a „cérnatanga” és két plusz szál viseletnek nevezhető.

Haley követői ezúttal vették a lapot és poénos kommenteket küldtek. Ám nincs ez mindig így. A 27 éves amerikai modell még tavaly hívta fel a figyelmet arra, hogy internetes bullying céltáblája lett. Azt írta, hogy a kegyetlenkedő, csúfolódó megjegyzésekre már nem reagál és örül, hogy nem fiatalabb, mert akkor lehet, jobban megviselné. Arra kért mindenkit, hogy mielőtt kommentel, gondoljon arra, hogy a fotók mögött is egy ember van, aki kedvességet érdemel.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top