nlc.hu
Trend

Hírességek EXTRA hosszú hajjal

Lobonc királynők! – Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Nagy melléfogások, póthajas szörnyűségek és fényesen szépséges hajkoronák. Sztárok extra hosszú hajjal! Szerinted kinek áll a legjobban?
sztárok hosszú hajjal

Az a baj a már szinte fenékig érő hajjal, hogyha nem természetes, hanem póthajból “szőtt” méteres kiegészítő, akkor csak nagyon kevés esetben látunk, igazán elegáns végeredményt. Bár az is lehet, hogy csak azért ilyen lehangoló sok esetben a végeredmény, mert valami miatt a legtöbb híresség közönséges szettet választ, az extra hosszú hajhoz. Akárhogyan is, következzenek azok a hírességek, akik póthajjal, parókával, vagy éppen saját hajukat megnövesztve, méteres hajkoronát lobogtattak a színpadon, vagy a vörös szőnyegen!

Szerinted kinek áll a legjobban, és ha már itt tartunk, mit gondolsz, mikor lesz igazán szép a végeredmény? Bevállalnád? Ha kedvet kaptál az extra hosszú hajhoz, akkor csekkold le ezt a cikkünket, amelyben civilek mesélték el, hogy mennyi ideig mossák, fésülik, ápolják a hasonló (de természetes) frizurájukat!

Beyonce póthajjal
Megnézem
Összes kép (10)

#celebséró:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top