Trend

Kigúnyolták a modellt összenőtt szemöldöke miatt

Haylee Michalski tinikora óta szedte a szemöldökét, míg el nem múlt a megfelelési kényszere. Mert ő az eredetit szereti.
Haylee Michalski

Sok-sok éven át gyakran szedte a szemöldökét egy 22 éves modell, aki ezt megunva, egy ideje hagyta teljesen kinőni, amiért kegyetlen gúnyolódások céltáblája lett a közösségi oldalakon.

A dél-karolinai Haylee Michalski tinikora óta nagyon gyakran kellett szedje a szinte összenövő szemöldökét, mert pont ezt nem akarta: hogy cikizzék. 2019-ben pár hónapra New Yorkba költözött és úgy döntött, békén hagyja, eldobta a csipeszt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

it’s the unibrow for me. #unibrowmovement #unibrowpride

HAYLEE MICHALSKI | MODEL (@hayleemichalski_) által megosztott bejegyzés,

Meglepetésére, személyesen sok kedvességet kapott, sokaknak tetszett egyedi kinézete, de miután hazatért, Charlestonban már nem voltak ilyen elfogadók az emberek. Szülei és nagyszülei is azon aggódtak, hogy a kinézete miatt majd nem kap modellkedési lehetőségeket.

Haylee naponta kap kegyetlen kommenteket TikTokon és Instagramon, de azt mondja, már nem foglalkozik vele. Sokan Frida Kahlóhoz hasonlítják, ami egyenesen megmelengeti a szívét.

Haylee azt mondja, volt olyan modellmunka, amiből az összenőtt szemöldöke miatt esett ki, de volt olyan is, amelyikben kifejezetten örültek neki.

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top