nlc.hu
Trend

Elektromos roller visszahívás

Biztonsági okokból elektromos rollert hív vissza az Auchan!

A termék teljes vételárát megtérítik a vevőszolgálatokon akár blokk nélkül is.

Biztonsági okokból az alábbi azonosítókkal rendelkező „QILIVE HOVERBOARD 8,5” és „QILIVE elektromos roller 6” megnevezésű termékeket hívja vissza az Auchan.

Visszahív az Auchan egy elektromos rollert

Fotó: Auchan

Termékjellemzők:

Megnevezés: QILIVE HOVERBOARD 8,5

Gyártó felelős vállalkozó: SAS OIA AUCHAN ALE II                                  

EAN kód: 3245676615494

Típus: Q4920

Gyártási szám: 1902R120010HQ

Megnevezés: QILIVE ELEKTROMOS ROLLER6

Gyártó felelős vállalkozó: SAS OIA AUCHAN ALE II                                  

EAN kód: 3245676615487

Modell szám:Q.4377; 130421/ZA012

„Kérünk, hogy amennyiben ilyen termékeket vásároltál, biztonságod érdekében ne használd tovább, hanem mielőbb hozd vissza áruházainkba, ahol természetesen a termék teljes vételárát megtérítjük a vevőszolgálatokon akár blokk nélkül is” – írják honlapjukon.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) akkreditált műszaki laboratóriuma a családok, gyermekek biztonsága érdekében összesen 14 elektromos rollert és hoverboardot vizsgált meg, a laboreredmények alapján mindössze két roller használata veszélytelen, az összes többi eszköz forgalmazását megtiltotta a hatóság – írtunk róla korábban.

A hoverboardok mindegyikére jellemző hiba volt, hogy éles szélű, sorjás, mozgó részeken vezették át a belső vezetékeket, amelyek így megsérülhetnek és belső zárlatot okozhatnak. Az egyensúlyozva vezérelhető kétkerekű járművek emiatt menet közben leállhatnak, meghibásodásuk így zúzódásokkal, végtagtöréssel és egyéb sérülésekkel járhat.

Mostanában rájár a rúd az elektromos rollerekre: az I. kerület nemrég szankciókat vezetett be ellenük.

Ezért tud veszélyes lenni az e-roller:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top