Trend

Ugyanaz a ruha, más méret: de van különbség?

Hogyan fest ugyanaz az outfit XL-es és XS-es méretben? Számít a testalkat?

Egy orosz stylist, Marina Kamenszkaja egy divatügyi nyomozásba kezdett: kíváncsi volt arra, hogyan is néznek ki ugyanazok az összeállítások eltérő alkatú embereken. Míg ő az XL-es méretben készült ruhadarabokat próbálta fel, addig ismerősei az XS-es méretűeket. Az összeöltözést persze minden esetben dokumentálták is, és arra kérték az embereket, nyugodtan írják le a véleményüket a fotók alatt.

Ugyan sokan vannak, aki azt gondolják, hogy a vékonyabb testalkatú nőkön minden jól mutat, Marina Kamenszkaja tapasztalatai szerint ez nem igaz, úgy véli, a stílus nem méret kérdése. És igen, vannak olyan ruhadarabok is, amik kifejezetten a plus-size lányokon, nőkön néznek ki jobban, mint ahogyan olyanok is, amelyek a soványabb társaiknak állnak jobban, meg persze olyanok is, amelyek tényleg mindenkinek előnyösek. 

Szeretném, ha a plus-size hölgyek nem aggódnának a méretük miatt, hanem egyszerűen csak élveznék az életet, és nyugodt szívvel vásárolnának maguknak gyönyörű ruhákat

– nyilatkozta.

(via Bored Panda)

Fotó: kamenskaya.style/Instagram

Fotó: kamenskaya.style/Instagram

Még több cikk a témában:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top