Trend

Keményen visszaszólt Kate Beckinsale, miután beszóltak neki az alakja miatt

Ha valaki rengeteg rajongóval rendelkezik a közösségimédia.felületein, sajnos számíthat rá, hogy nézzen ki bármilyen jól, úgyis lesznek, akik beszólnak neki. Kate Beckinsale-t azonban nem olyan fából faragták, hogy ne szóljon vissza.

„Szörnyen sovány.” Ezekkel a szavakkal jellemezte egy követője az alakját ritkán takargató Kate Beckinsale-t a közösségi média oldalán, és bár a színésznő könnyen elengedhette volna a dolgot a füle mellett, ő inkább kőkeményen beleállt, és visszaszólt a testszégyenítő pasasnak. A dolgot különösen érdekessé teszi, hogy a beszólás egy olyan videó alá került, amin Beckinsale egy ágyban fekszik a macskájával, és gyakorlatilag a nyakáig be van takarózva, az alakjából nem látszik semmi.

A képen Speedo szemüveg van rajtad – nehéz abban magabiztosan eldönteni, hogy mit is látsz

– szólt vissza Beckinsale, aki nemcsak olyankor hangos kritikusa a testszégyenítésnek, ha az egyszerű kommentelőktől jön – írja az au.lifestyle.yahoo.

Kate Beckinsale februárban egy Vanity Fair parti vendégeként (fotó: Presley Ann/Getty Images)

Kate Beckinsale februárban egy Vanity Fair-parti vendégeként (Fotó: Presley Ann/Getty Images)

A színésznő 2016-ban elmondta, hogy a Pearl Harbor – Égi háború forgatása előtt kőkemény edzésre fogták, mert a szülése után lefogyott, és Michael Bay rendező szerint izmosodnia kellett. Beckinsale – akit már összetévesztettek Katalin hercegnővel – nem értette, hogy mi szükség van a látványos izomzatra egy II. világháborús ápolónő eljátszásához. Aztán Bay több sajtótájékoztatón is megjegyezte, hogy azért választotta pont Beckinsale-t a női főszerepre, mert szerinte nem annyira szép, hogy elidegenítse a filmtől a női nézőket.

Nem hiszem, hogy belefértem abba a skatulyába, amilyen színésznőkkel dolgozni szeret. A mellem nem volt nagyobb a fejemnél

– mondta a Graham Norton Showban. Az edzés kapcsán Bay később azzal védekezett, hogy nem Beckinsale alakját akarta megváltoztatni, hanem azt akarta elérni, hogy jó formában legyen az akciófilm forgatásán, és nála a színészek 95%-a kap maga mellé trénert, és zöld dzsúszokat isznak.

Az nlc a testszégyenítésről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top