nlc.hu
Trend

Leszedették a meztelen nős plakátot

Leszedették a boltos meztelen nős plakátját, helyette egy pucér férfis reklámot tett ki

A helyieknek semmi baja nem volt a zuhanyzó nőt ábrázoló plakáttal, mégis leszedették a bolttal.
Zuhanyzó nő

Leszedették egy fürdőszobaszalon meztelen nőt ábrázoló poszterét az angliai Arnoldban. A reklámon egy pucér nő látható zuhanyozás közben, íme:

A bolt eleget tett az önkormányzat felszólításának, és eltávolította a plakátot. Helyette pedig az üzlet kirakatába kitett egy olyan posztert, amelyen egy meztelen férfi látható egy fürdőkádban.

A helyieket egyáltalán nem zavarta a meztelen nős plakát, ami szerintük nem volt pornográf, sokkal durvább dolgok vannak az interneten. Azon viszont jót nevetnek, hogy a bolt tulajdonosa viccesen reagált az önkormányzat kérésére.

A reklámot egyébként nem azért szedették le, mert a tartalmával bármi problémája lett volna a városnak. Azért kellett eltávolítani, mert az üzletnek nem volt engedélye arra, hogy az épület homlokzatán bármilyen hirdetést elhelyezzen. Az üzlet belsejében kirakott új plakát pedig semmilyen szabályt nem sért.

(DailyStar)

Még több meztelenség az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top