nlc.hu
Trend

Menyasszonyi sminkek

Fantasztikus menyasszonyi sminkeket készít ez a sminkművész – előtte-utána fotók

Arber Bytyqi sminkmester csodákra képes.

A menyasszonyok általában rengeteg időt töltenek azzal, hogy fantasztikusan fessenek a nagy napon. A menyasszonyi tennivalók listáján kitüntetett szerepe van a sminkesnek, aki felteszi az i-re a pontot. Arber Bytyqi sminkmester azonban ennél többre képes csodaszép kreációival.

Csodaszép előtte-utána menyasszonyi fotók

Fotó: Instagram/arber_bytyqi_mua

„Amikor találkozom az ügyfeleimmel, az első kérdésem mindig az, milyen alkalomra készítem el a sminkjüket. Azt is megkérdezem tőlük, van-e konkrét kérésük, például természetes vagy drámai megjelenést akarnak-e. Megkérem arra is őket, hogy mutassák meg azt a ruhát, amit viselni fognak, hiszen a ruha kialakítása és részletei megmutatják a kliens stílusát. Ezután elemzem az arcvonásaikat” – mondta el a sminkes a Bored Pandának.

Arber már elég korán sminkes akart lenni, de amikor befejezte a középiskolát, családja ellenezte elképzelését. „A mi kultúránkban férfinak lenni a szépségiparban tabunak számít – magyarázza. – Először közgazdász diplomát szereztem, és csak ezután mertem követni az álmomat, és sminkesként dolgozni.”

Ő és csapata átlagban több mint ezer menyasszonyt szolgál ki egy év alatt. Különösen a nyár igen dolgos, ebben az időszakban 60 vagy még ennél is több ügyfélnek készítik el a sminkjét.

(via)

Még több előtte-utána fotó az nlc-én

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top