nlc.hu
Trend

Karácsonyi öltözékek

Elegánsan, trendin vagy kényelmesen karácsonyoznál? – Ünnepi szettek 3 stílusban

Fekete-fehér némi csillogással, műbőr textúrák vagy épp egy nőies sziluettet követő egészruha... Ünnepelj stílusosan!

Akár a kifinomultan elegáns, akár a legaktuálisabb trendeknek megfelelő öltözködés híve vagy, akár pedig a kényelmet részesíted előnyben az ünnepek idején is, a Tchibo aktuális kollekciójában minden stílust megtalálsz…

Elegáns

Ez a fekete alapon pöttyös egyberuha igazi alapdarab. Két rétegből áll: az alsó réteg egyáltalán nem látszik át, míg a felső réteg áttetsző, tüll anyagú. A derékban szűkített, enyhén A-vonalú szoknyával ellátott fazon körte-, oszlop- és homokóraalkatúaknak egyaránt előnyös választás. Az alsóruha úgynevezett Lenzing Viscose® cellulózszálat tartalmaz, melyet egy különösen fenntartható gyártási eljárással, növényi rostokból állítanak elő, a legszigorúbb minőségi szabványok betartása mellett.

Az újrahasznosított kasmírból készült pulóver puha, meleg és akár a karácsonyi szettedben is megállja a helyét, például ezzel a kétrétegű, pliszírozott midiszoknyával kombinálva. Utóbbit csillogó nyomott minta díszíti, ami egyértelműen ünnepivé teszi a klasszikus fekete-fehér összeállítást. Az egyberuhához és a pulóver-szoknya összeállításhoz egyaránt illik a vállon vagy keresztbe vetve is viselhető, fekete táska, melyet az elülső, rávarrt zseb tesz különlegessé.

Kényelmes 

Az aprómintás egészruha abszolút kényelmes viselet, ami azonban nem megy a nőiesség rovására, hiszen a test vonalait finoman követő szabásának köszönhetően így is kiemeli a sziluettet. A modell anyaga – egészen pontosan 67 százalékban – környezetbarát körülmények között termelt, fenntartható forrásból származó biopamut, ennek tudatában pedig még jobb érzés viselni.

A szövetmintás nadrág szűk szabású ugyan, azonban rugalmas anyagának és gumírozott derékrészének köszönhetően az ünnepi vacsora után sem fog szorítani. Egy lágy esésű, mintás viszkózblúzt ajánlunk hozzá, mely egyszerre formatartó és komfortos. Az összeállítást pedig feldobhatod még egy XXL-es sállal is, melyet nyakban vagy akár vállra vetve is viselhetsz. Ha ünneplés közben csak a legszükségesebb holmikat tartanád magadnál, szuper választás ez a mini oldaltáska, mely a pántok levétele után akár tárcaként is használható. Az elülső zsebében elfér az okostelefon, míg az oldalsó cipzáras rekeszben további néhány, kisebb tárgy.  

Trendi

Az idei, téli szezon egyik vezető trendje a műbőr, melyet áttetsző és/vagy fényes-csillámos textúrájú darabokkal kombinálva tehetünk ünnepi viseletté. A bőrhatású szoknyához, de a leggingshez is passzol a diszkréten áttetsző, hosszú ujjú, állónyakú blúz, mely sikkes megjelenést kölcsönöz. 

A rövid ujjú, ejtett vállú viszkózfelsőt fémbevonatú fonalból készült csíkok díszítik, így kellőképpen ünnepi, miközben viszont olyan kényelmes, akár egy póló. Ez is párosítható a legginshez és a szoknyához is, előbbivel kilógatva, utóbbival betűrve mutat a legjobban. Ezekhez az outfitekhez egy strukturált felületű, műbőr shoppert választottunk, mely három rekeszt rejt, így, ha sok mindent cipelsz magaddal, azt is átlátható módon tárolhatod.

Tchibo.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top