nlc.hu
Trend
A 300 kilós Géza fogyása Schobert Norbi segítségével

Már ennyi kilótól megszabadult az egykor 300 kilós Géza, akinek Schobert Norbi segít a fogyásban

A 300 kilós Géza július közepén kezdte a fogyást Schobert Norbi segítségével, mostanra rengeteg kilótól megszabadult.
Az egykor 300 kilós Géza így fest több mint 50 kiló mínusszal

Schobert Norbi még a nyáron kereste fel az ország legjobban elhízott emberét, az akkor több mint 300 kilós Gézát, hogy segítsen neki a fogyásban. A Bors most megnézte, mennyit sikerült leadnia a 17 éves fiatalnak a fitneszguru segítségével.

A tegnapi mérlegelésen kiderült, hogy Géza 5 és fél hónap alatt 52 kilótól szabadult meg. A fiatalember súlya jelenleg 249 kiló, csak az elmúlt egy hónapban 11 kilót fogyott, ami annak köszönhető, mindenben betartja az életmód-tanácsadó javaslatait.

De a fogyás nem csak a kilókban mérhető, Géza ma már zihálás nélkül tud sétálni, és az sem okoz gondot neki, hogy egyedül kösse be a cipőjét, vagy lehajoljon, ha leesik valami a földre.

Ezt a fotót tette ki Norbi a Facebookra Géza fogyásáról:

Nem csoda, ha nagyon büszke rá Schobert Norbi, akiben mentorra és barátra is lelt a túlsúlyos tinédzser. Arra is szakítottak időt, hogy megünnepeljék az eddig elért eredményt, Norbi autóval vitte pártfogoltját a saját üzletébe hamburgerezni. Ezzel Géza régi vágya teljesült, ugyanis eddig nem fért be egy ilyen autóba, most viszont sikerült beülnie.

(Kiemelt kép: Facebook/Update LOW CARB)

Még több cikk Gézáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top