nlc.hu
Egészség

Magyarország legkövérebb embere

Imádják a nők Gézát, aki jelenleg 289 kilót nyom

Gézáért sokan így is rajonganak, bár Schobert Norbi már kezelésbe vette.

Mint az korábban megírtuk, a túlsúlyos Rácz Géza még csak 17 éves, de 294 kilót nyom úgy, hogy az utóbbi időben 20 kilótól szabadult meg. Az első problémák Géza öt éves korában jelentkeztek, ekkor derült ki, hogy a szervezete nem képes megfelelően feldolgozni a bevitt tápanyagot. Négy évvel később már meghaladta a 140 kilogrammot. A Prader Willi szindróma mellett szívelégtelenségben is szenved. Állítása szerint egy női hang biztatja az evésre. Most azonban valóságos női hangok biztatják, csak épp nem az evésre: Gézát ugyanis hirtelen jött ismertsége miatt ajánlatok ezreivel bombázzák a nők.

Rácz Géza Schobert Norbival edz.

Rácz Géza Schobert Norbival edz. Fotó: Bors videó

A közösségi oldalamon 30 ezernél is többen követnek, sok a rajongóm. Nekem egyébként nem az a legfontosabb, hogy egy lány szép legyen, az viszont sokat számít, hogy dolgosan és becsületesen éljen, és persze tudjon szeretni” – árulta el Géza a Borsnak.

Reméljük, ez a rajongás nem a súlyának, hanem személyének szól, ugyanis Schobert Norbinak köszönhetően most felcsillant a fogyás reménye Géza számára, a fitneszguru ugyanisfelkarolta a túlsúlyos fiatalt.

A Bors cikkéből kiderül, Géza az elmúlt egy hónapban  több mint tíz kilótól szabadult meg, jelenleg 289 kilót nyom.

A fiúnak két év alatt kellene 200 kilótól megszabadulnia, vagyis az arányokat figyelembe véve mindenki elégedett lehet. Norbi biztos benne, hogy Géza komolyan veszi a diétát, hiszen naponta beszél a kamasszal, aki még arra is engedélyt kér, hogy egy rágógumit a szájába vegyen. A fitneszguru ezúttal egy turmixgéppel ajándékozta meg a fiatalt, hogy könnyebben elkészíthesse magának azokat az italporokat, amelyeket Norbi a fogyás elősegítésére vitt neki – írja a lap.

Cikkeink a túlsúlyról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top