nlc.hu
Trend

160 lottót vett, mind a 160-nal nyert

160 lottószelvényt vett, mind a 160-nal nyert

A virginai férfi ugyanazokat a számokat játszotta meg 160 lottószelvényen, óriási összeg ütötte a markát.

Kwame Crossnak volt egy különös érzése, amikor meglátott néhány számot egy tévéműsorban. Valami azt sugallta neki, hogy a 7, 3, 1, 4 számsort meg kell játszania a lottón.

A Virginai államban élő férfi a Pick 4 nevű négyes lottón tette próbára a szerencséjét. Annyira biztos volt a dolgában, hogy 160 szelvényt vett, és mindegyiken ugyanazt a négy számot ikszelte be.

A megérzése nem hagyta cserben, kihúzták a számait, így 160-szor nyerte meg az 5 ezer dolláros (1,45 millió forintos) főnyereményt. Így összesen már hatalmas összeg, 233 millió forintnak megfelelő dollár ütötte a markát.

A férfi, aki 160 lottót vett, mind a 160-nal nyert

Kwame Crossnak egy különös megérzés sugallta a lottószámokat, amelyeket 160 lottószelvényen jelölt meg (Fotó: Virginai Lottery)

A férfi először nem hitt a szemének, hogy nyert a lottón. Azt mondta, tucatnyi alkalommal kellett ellenőriznie a számokat, míg végre tudatosult benne, hogy rengeteg pénzt nyert. Egyelőre még nem tudja, mire költi az ölébe hullott vagyont.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ugyanazokkal a számokkal játszó lottónyertesek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top