nlc.hu
Trend

Modell karrierbe kezdett az óriásnyúl

Modellkarrierbe kezdett Jester, az óriásnyúl

A nyúl annyira jól nevelt, hogy még a mancsát is megtörli, amikor bejön a kertből.

Egy óriásnyúl olyan nagyra nőtt, hogy saját hálószobával rendelkezik, és most modellkarriert kezdett. Lyn Hobson nyuszitulajdonos azt mondja, a 20 kilós Jester számára olyan, mint egy gyerek.

Jester, az óriásnyúl

Fotó: Jester_the _giant _bunny Facebook

A büszke gazdi közösségi média csatornát is létrehozott a 18 hónapos nyúlnak, akiről őszinte történeteket oszt meg. Ráadásul Jesterről mintázta egy gyerekkönyvének a főszereplőjét is.

Lyn reméli, ez még csak a kezdet, hiszen úgy tűnik, Jester modellkarrierje is feltörőben van. „Remélhetőleg jövőre még egy kicsivel több modellmunkát is kap majd, főleg Húsvét környékén.”

Bár a nyulak többségét ketrecben tartják, Jester szabadon járhat a házban. Lyn szerint az állat annyira jól nevelt, hogy még a mancsát is megtörli, amikor bejön a kertből. „Amikor az emberek meglátják, mindig megjegyzik, mekkora. Mindenki, aki találkozik vele, beleszeret. Ő csak egyike azoknak a háziállatoknak, akik felé vonzódnak az emberek.”

A Kontinentális Óriás, más néven Német Óriás a legnagyobb fajta nyúl, amelyet eredetileg húsnak tenyésztettek. Legnagyobb példánya 53 kilót nyom, úgyhogy Jesternek még van mit felszednie.

(via)

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top