nlc.hu
Trend

Bernie Sanders hivatalos mémpulóvere

Készlethiány: Bernie Sanders pulóverre került, az internet megőrült tőle

A mémfelsőnek 45 dollár az ára, de a bevételt természetesen jótékony célokra fordítják.

Joe Biden szerdai beiktatásának az egyik legnagyobb sztárja nem az USA új vezetője volt, hanem Bernie Sanders vermonti szenátor, akinek 2021 eddigi legnagyobb és legszórakoztatóbb mémcunamiját köszönhetjük, vagyis nem teljesen az ő érdeme ez, hanem annak a fotósnak, akinek sikerült megörökítenie, ahogyan a politikus egyujjas kesztyűjében gubbaszt a közönség soraiban.  

A fényképet azóta sokan, sokféleképpen dolgozták fel, és meglovagolva az óriási sikert, készült a rajongók és támogatók számára egy melegítőfelső is, amit a szenátor online kampányboltjában lehet megvásárolni. Vagyis csak lehetett, mert egyelőre úgy tűnik, hogy készlethiány van, de mivel igény lenne rá, lehet reménykedni, hogy később is lehet majd rendelni.

Bernie Sanders mémfelsőjee

Az eladásokból befolyt összeget jótékony célokra fordítják (Fotó: Friends of Bernie Sanders)

A Bernie-felső persze nem annyira olcsó, 45 dollárba, azaz több mint 15 ezer forintba kerül, de nem Sandersről lenne szó, ha zsebre tennék a bevételt. Az eladásból befolyt összeget teljes egészében a Meals on Wheels jótékonysági szervezet vermonti csapata kapja majd meg. A Meals on Wheels azért jött létre, hogy melegételhez juttassa a rászorulókat.

(via Unilad)

Mémtörténetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top