nlc.hu
Trend

Videó: egy hatvanas nő átalakulása

Csodás átalakulás: sminkkel varázsol egy 67 éves japán sztár – videó

Naoko Ken japán énekesnő és színésznő tutorial videókban bizonyítja, hogy egy jó smink mennyit számít.
smink, tutorial, Naoko Ken

Naoko Ken Japánban nagyon népszerűnek számít, olyannyira, hogy az egyik YouTube-videója több mint kétmilliós nézettséggel büszkélkedhet. 

Azok számára, akik nem ismerik a japán sztárt, íme némi információ: a 67 éves nő 1971-ben debütált először énekesnőként, 1976-ban listavezető lett számaival, 1977-ben viszont kicsit megtört a karrierje, amikor letartóztatták marihuánabirtoklás gyanújával. Ám ez nem jelentette a sikerszériája végét, a 80-as években slágerekkel és egy sor zenei díjjal tért vissza, aztán pedig fényes karriert futott be tévés személyiségként.

Ken egyik legnagyobb vonzereje, hogy egy pillanatra sem veszi magát túl komolyan, valószínűleg ez a hitelesség, őszinteség az, ami annyira szimpatikussá tette a követői számára.

Eddig 94 000-en iratkoztak fel a  YouTube-csatornájára, amely alig egy éve működik.

Most pedig elkészítette eddigi legnépszerűbb videóját, amely jelenleg 2,4 millió megtekintésnél jár. Ebben azt mutatja be, hogy több mint hatvanévesen miként készít sminket magának. Az átalakulás valóban figyelemre méltó.

Fotó: YouTube

(Sora News24)

Inspiráló idős nők:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top