nlc.hu
Trend

Ez a srác úgy újítja az arcát, mint más a gardrób szekrényét

Ez a srác úgy újítja az arcát, mint más a gardrób szekrényét

Az influenszer horribilis mennyiségű pénzt költ plasztikára és egyéb szépészeti beavatkozásokra.
Levi Jed Murphy

Pontosabban 30 000 fontot (több mint 12 millió forintot) költött arra, hogy olyan legyen, mint egy Instagram-filter. Sokan gúnyolják a kinézete miatt, de Levi Jed Murphy azt mondja, nem érdeklik a beszólások. 

A 24 éves srác ajkaiban, arcában, az állában, az állkapcsa körül és a szeme alatt is töltőanyagok vannak, korrigálták az orrát, megemelték a halántékát,  és a szem formáját is „macskásították”, de állítólag a fogai sem maradtak ki az átalakításból.

A LadBible-nek elárulta, hogy a népszerűsége miatt ingyen kap beavatkozásokat: így amikor az arca kissé laposnak látszik, csak bemegy a szépségcentrumba és ingyen feltölteti. Bevallása szerint már húsz éves korában tudta, hogy meg szeretné műttetni az orrát, és az ajkait is feltöltetné.

„Nem azért csináltam mindezt, mert bizonytalan voltam magamban, vagy utáltam a megjelenésemet, hanem azért, mert meguntam az arcomat, és szerettem volna megváltoztatni a kinézetemet” – magyarázta a fiú, majd hozzátette:

„Számomra ez nem nagy ügy. Olyan, mintha megváltoztatnád a gardróbod tartalmát, de természetesen ez egy kicsit extrémebb és fájdalmasabb.”

Bevallotta azt is, hogy rengeteg kutatást végzett, mielőtt belevágott a műtétsorozatba, és végül úgy döntött, hogy Törökországba megy, mivel ott ugyanazokat az eljárásokat kaphatja meg, mint az Egyesült Királyságban, csak féláron. 

Fotó: Instagram

Emberek, akik extrémen megváltoztatják a külsejüket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top