nlc.hu
Trend

Erre költi pénzét az Ötöslottó milliárdos nyertese

Milliárdokat nyert az Ötöslottón, és már az is megvan, mire költi a sok pénzt

A szerencsésnek vannak rövid távú és hosszú távú tervei is, és a nyereményből természetesen családtagjai is kapnak.

2020 decemberében valakinek sikerült eltalálnia azokat a számokat, amik ahhoz kellettek, hogy hazavihesse az Ötöslottó több mint 60 éves történetének ötödik legmagasabb nyereményét. A játékosnak, aki közel négymilliárd forintot nyert, a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, és ennek a kötelességének a napokban eleget is tett, és – anonimitását megtartva – kitöltötte a Szerencsejáték Zrt. nagynyerteseknek készített kérdőívét, írja a Portfolio.

A válaszaiból többek között kiderült, hogy van, amikor barátaival lottózik, van, amikor egyedül, hogy eddig sosem nyert nagyobb összeget, és hogy mint oly sokan, ő is mindig ugyanazt az öt számot játssza meg. Arról, hogy nyert, állítása szerint az internetről értesült, és elsőként a közeli családtagjaival közölte a jó hírt, akikkel megosztja majd a nyereményét.

Hogy mik a tervei ezzel a sok-sok pénzzel? Az első helyen konyhai eszközök és berendezések szerepelnek, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna, hosszabb távon a befektetést is fontolóra veszi, amelyhez szakember segítségét szeretné igénybe venni. Lottózni pedig a jövőben is fog, de most tart egy kis szünetet. 

Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten.

Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten (Fotó: MTI / Mónus Márton)

Micsoda szerencse!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top