nlc.hu
Trend

Mielőtt olvadt gumicukrot csorgatnátok egymásra szex közben, ismerjétek meg a veszélyeit!

Gumimacikkal akarták feldobni a szexuális életüket, csúnyán megbánták

Nem, a gumicukor nem úgy viselkedik, mint a gyertya.

Az emberi kreativitás szinte végtelen, ha például szexről van szó, azonban nem árt egy picit gondolkodni, mielőtt hanyatt-homlok nekiállnánk minden kéznél lévő dolgot bevinni a hálószobába, mert akár csúnya sérülés is lehet a vége.

Így járt az a fiatal amerikai pár is, akik kitalálták, hogy milyen szexi lenne egymás testéről olvadt gumicukrot nyalogatni – írja a BoingBoing. Édesnek édes, a forrósággal pedig – hitték ők – nem lesz gond, hiszen olvadt gyertyát is szoktak emberek egymás bőrére csepegtetni, hát mi baj lehet, ugye?

Neki is láttak az előkészítésnek, egy csomag gumimacit fel is olvasztottak, ám csak ezután jöttek rá, hogy a gyertya sokkal hamarabb lehűl, ezért lehet alkalmas az ilyen jellegű játszadozásra. A tömény zselatin azonban jóval sűrűbb anyag, így a hőt is tovább megtartja.

Kórház lett a vége a gumimacis szexnek

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Erre azonban már csak akkor jöttek rá, amikor a pár férfi tagja, Michael, ráöntött egy adag olvadt gumicukrot barátnője, Josi mellére.

„Nagyon forró volt – mesélt a balul elsült légyottról a nő. – Amikor megéreztem, egyből arra kezdtem gondolni, hogy akárcsak a gyertya, biztos ez is gyorsan lehűl majd. Nem így történt, a mellkasomat mintha felgyújtották volna.”

Michael ekkor azzal próbálta orvosolni a bajt, hogy megpróbálta a barátnőjéről lenyalogatni az olvadt édességet, de ezzel csak rontott a helyzeten, ő ugyanis megégette a száját, Josinak viszont egyszerűen levált a bőre a testéről.

A szexi játszadozás így végül a baleseti sebészeten ért véget, ahol megállapították, hogy a nő harmadfokú égési sérüléseket szenvedett a forró gumicukortól.

Még több szex az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top